dimarts, 28 de febrer del 2012

Els meus tresors

D’ amigues n’hi ha de molts tipus, n’ hi ha les que son només de companyes, les que  només t’ utilitzen per satisfer les seves necessitats, les que son amigues, i les que saps que sempre  estaran amb tu en els pitjors moments. D’ aquestes últimes no n’ hi ha gaires inclús diria que les podem comptar amb els dits i encara que ens en sobren.
Elles són qui en els meus pitjors dies m’ alegren, qui quan tinc un problema sempre estan allí, elles son amb qui pots explicar tots els teus secrets amb qui passes moments inoblidables, amb qui fas més tonteries, en resum elles hu son tot!
Tot i que de vegades ens enfadem si de veritat son amigues teves ja vindran i voldran tornar a ser amigues teves, en resum que jo me les estimo moltíssim!!

3 comentaris:

  1. Les veritables amigues són les que no et demanen explicacions, i et comprenen; són les que no essent-hi, quan cal hi són; són les que no et jutjaran; són les t'ajudaran a aixecar-te; són les que no et faran retrets; són les que malgrat no compartir el mateix, acceptaran la teva decisió; són les que fan que en un moment donat el teu cor trobi pau entre la remor; trobi silenci entre el xivarri; troba caliu entre la fredor; són molt poques!!! No és fàcil trobar-les, però quan les tens, cuida-les, mima-les i sovint digues "t'estimo"!!!! Amb els anys potser m'entendràs millor. Petonsssssssss de la teva mestra i amiga!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies , tens tota la raó són molt poques i segurament les que ara son amigues nostres de més grans ja no hu siguin crec que com tu dius, encara no ho entenc del tot bé, però moltes gràcies!! Petonsss! de la tevaa exalumnee i també com una amiga més!!!

    ResponElimina
  3. I lovee it!!<3mooolt boniic, m'encanta!

    ResponElimina